Logo-Match-concept_kleur

MATCH IN EEN MAAND

MATCH IN ÉÉN MAAND

Heb je een vacature en ben je op zoek naar de perfecte, duurzame match voor jouw organisatie? Wil je snel de juiste mensen vinden voor specifieke opgaven op het gebied van beleid, strategie, projecten of management? Dan ben je bij Matchconcept aan het juiste adres!  

CTMH is als geen ander in staat om talent te verbinden aan jouw organisatie. Wij kennen overheidsorganisaties van binnenuit en weten hoe we een duurzame match kunnen maken tussen mens en organisatie. CTMH heeft een groot netwerk dat we graag voor jou en jouw organisatie inzetten. Van vacatures voor aanstormende talenten tot gearriveerde (top)managers: jouw opdracht is bij ons in goede handen.

MENSENWERK

Bij Matchconcept geloven we in de kracht van de juiste mensen op de juiste plek. Het vinden van de juiste kandidaten met unieke kwaliteiten en vaardigheden die echt passen bij jouw organisatie en opgave maakt het verschil. Het matchen van de juiste kandidaten is mensenwerk. Onze aanpak is persoonlijk en effectief, gericht op het doorgronden van wat jouw organisatie nodig heeft.

HOE MATCHCONCEPT WERKT

We werken op het snijvlak van bestuur, organisatie en inhoudelijke opgaven. We hebben daardoor een actueel beeld van de ontwikkelingen en de nieuwste inzichten. Hierdoor zijn we goed in staat jullie opgave te doorgronden en samen te ontdekken wat er echt nodig is. We werken met een wetenschappelijk onderbouwde methode, die objectief en oordeelvrij is. Een vast programma met een heldere tijdlijn. Zo komen we in één maand tijd tot een duurzame match tussen jouw organisatie en de perfecte kandidaat. CTMH verzorgt het matchproces voor de opdrachtgever en kandidaat van begin tot eind.  

SAMEN ONTDEKKEN

Wij zijn goed in staat jullie opgave te doorgronden en samen te ontdekken wat er echt nodig is.

VAST PROGRAMMA

We werken met een wetenschappelijk onderbouwde methode en een heldere tijdlijn.

MATCH IN 1 MAAND

Binnen één maand een duurzame match tussen de organisatie en de perfecte kandidaat.

in vijf stappen

Het start met het eerlijke verhaal. Hoe ziet je organisatie eruit, de cultuur, in welk team komt iemand te werken, hoe werkt het daar, hoe is de sfeer……nou echt.

Hieruit volgt een verdieping op wie zoeken jullie…..
nou echt? 

Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise in de vraagstukken waar jouw organisatie mee te maken heeft, scherpen wij jouw uitvraag aan. Wij snappen met welke vraagstukken je dealt. Wij werken samen met jou het perfecte profiel uit.

Het echte verhaal en het echte perfecte profiel vormen de basis voor de match met potentieel twee perfecte kandidaten.

 

 • Dat mensen hun opleidingen hebben afgerond en expertise kunnen waarmaken toetsen we vanzelfsprekend vooraf.
 • We hebben in kaart gebracht wat iemands relevante ervaring, drijfveren, en ambities zijn.
 • De kracht van Matchconcept is de passendheid in de organisatie, het team en bij het vraagstuk. Met een gamebased assessment maken we inzichtelijk wat iemands talenten zijn.
 • Waarom kiezen we voor deze methode? De door ons gebruikte gamebased assessments zijn wetenschappelijk onderbouwd, je meet daadwerkelijk gedrag in plaats van gewenst gedrag en objectief en oordeelvrij. Het resultaat laat zien wie die persoon echt is.

Je ontvangt van twee potentieel perfecte kandidaten een profielbeschrijving:

 • Hoe is de kandidaat als mens.
 • Hoe is de kandidaat in kennis en ervaring.
 • Welke elementen versterken elkaar hierin.
 • Waarom is dit de perfecte match.

Je weet pas echt of het een match is tot je elkaar in de praktijk hebt ervaren
Beide kandidaten lopen een representatieve dag mee in de organisatie, waarin ze individueel op een informele manier kennismaken met het team, de organisatie en de werkzaamheden. Wij stellen hier samen met de organisatie een programma voor op.

ONZE KANDIDATEN

Matchconcept beschikt over een breed netwerk met waardevolle kandidaten van uiteenlopende menstypen. Mensen die wij als persoon echt kennen, waarvan wij weten wat hun unieke kwaliteiten zijn en waar wij vertrouwen in hebben. Deze kandidaten zijn door ons geselecteerd door diverse vormen van assessment, begeleiding, training en coaching. Mensen die wij met jouw organisatie matchen zijn altijd:

 1. Daadkrachtig en doortastend 

 2. Flexibel met een groot aanpassingsvermogen 

 3. Gedreven om het beste resultaat te behalen 

 4. Nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag 

 5. Vaardig in adviseren over politieke aangelegenheden en het vereenvoudigen van complexe vraagstukken 

 6. Gepassioneerd over positieve veranderingen in de publieke sector 

 7. Georiënteerd op de buitenwereld en de mensen voor wie ze werken 

 8. Bereid om hun kennis en vaardigheden te delen 

KANDIDATEN DIE WIJ MATCHEN ZIJN

DAADKRACHTIG

Zij gaan doortastend aan de slag.

FLEXIBEL

Zij passen zich makkelijk aan en doen wat nodig is.

GEDREVEN

Altijd gedreven om het beste resultaat te behalen.

NIEUWSGIERIG

Altijd geïnteresseerd naar de vraag achter de vraag.

VAARDIG IN ADVISEREN

In staat om complexe vraagstukken te vereenvoudigen.

GEPASSIONEERD

Zij omarmen veranderingen en zijn in staat om dit te vertalen.

WIJ geloven in de kracht van de juiste mensen op de juiste plek

MEER WETEN?

Vul het formulier in en ontdek wat Matchconcept voor jou kan betekenen! We kijken ernaar uit om jou te leren kennen en samen een succesvolle match te maken! Ben je als kandidaat op zoek naar een match, bekijk hier de mogelijkheden.