Logo-Match-concept_kleur

VIND JOUW IDEALE BAAN

IDEALE MATCH
IN ÉÉN MAAND

Zoek je een nieuwe uitdaging, een andere werkomgeving of denk je aan een carrière-switch? Ben jij een enthousiaste professional die op zoek is naar betekenisvol werk dat impact heeft op de samenleving? Voel jij je thuis in een wereld vol voortdurende veranderingen en complexe uitdagingen? En ben je klaar om jouw unieke talenten volledig tot hun recht te laten komen in een baan die echt bij je past? Je bent bij Matchconcept aan het juiste adres! Wij vinden voor jou de perfecte match.

WAAROM KIEZEN VOOR MATCHCONCEPT

Bij Matchconcept kijken we verder dan je CV. Wij streven niet niet naar het vervullen van vacatures, maar naar het realiseren van een échte toekomstbestendige match. Ons wervingsproces is niet standaard. We hanteren geen traditionele sollicitatiebrieven of gesprekken.  We geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij we niet alleen kijken naar jouw ervaring, maar vooral ook naar jouw talenten en wie jij bent als persoon, wat voor ons betekent dat jij centraal staat. Iedereen is een 8 of een 9, de vraag is alleen waarin. Samen brengen we dit in kaart en gaan we op zoek naar jouw ideale match.  

SAMEN OP ZOEK

Matchconcept zorgt voor een duurzame match tussen jou en een organisatie die jouw talenten nodig heeft.

We begeleiden je van begin tot eind in het matchproces en gaan verder dan alleen het matchen van vaardigheden en talenten met functievereisten. We vinden het belangrijk dat je direct een goede match hebt met de cultuur, het team en de werkzaamheden van de organisatie waar je komt te werken. Daarom hebben we een programma waarbij je op een informele manier kennismaakt met de organisatie, het team en de werkzaamheden om te kunnen ontdekken of er een wederzijdse match is. Voor en na de match bieden we je interessante kennisbijeenkomsten en zijn verschillende vormen van begeleiding mogelijk. 

BEGELEIDING

Wij begeleiden je van begin tot eind in het matchproces. Ook daarna investeren we in jou.

KENNISMAKING

Je doorloopt een programma waarbij je informeel kennismaakt met de organisatie.

GAMEBASED

Je doet een gamebased assessment wat laat zien wie je echt bent en wat je talenten en vaardigheden zijn.

in vijf stappen

Als je je bij ons aanmeldt gaan we met je in gesprek, wie ben je, wat kunnen we voor elkaar betekenen, passen we bij elkaar?

Goed nieuws! Wij zien mogelijkheden voor jou en nodigen je uit om samen met ons jouw persoonlijkheid en drijfveren in beeld te brengen. Dat gaat de goede kant op, want naar aanleiding van de intake zijn we allebei nog steeds enthousiast.

Er is een interessante vacature die bij jou past. Wij zien kansen voor een duurzame match. Dat betekent dat we jouw talenten en vaardigheden in beeld gaan brengen. Dat doen we met een gamebased assessment. Zo kunnen we laten zien waarom jij en de opdracht bij elkaar passen.

We bespreken jouw talentprofiel met jou en waarom wij een match zien. Pas jij bij de vacature en past het ook bij jou? Is dat het geval? Dan gaan we je voorstellen.

Je weet pas echt of het een match is tot je elkaar in de praktijk hebt ervaren.

  • Je loopt een representatieve dag mee in de organisatie, waarin je informeel kennismaakt met het team, de organisatie en de werkzaamheden. Wij stellen hier samen met de organisatie een programma voor op.
  • Als er van beide kanten een match is, is onze missie geslaagd en ga je met de organisatie verder in gesprek om verder afspraken te maken over jouw dienstverband.

BLIJF IN ONTWIKKELING

Tijdens, maar ook na het vinden van jouw match ben je van harte welkom bij CTMH. Ontwikkel jezelf en leer van anderen binnen ons brede netwerk van vakgenoten met gave sessies, netwerkbijeenkomsten, masterclasses. Wij bieden jou een op maat gemaakt loopbaanpad en begeleiding door ervaren CTMH’ers. Met elkaar en van elkaar leren.

ALS IDEALE KANDIDAAT BEN JIJ

DAADKRACHTIG

Jij gaat doortastend aan de slag.

FLEXIBEL

Jij past je makkelijk aan en doet wat nodig is.

GEDREVEN

Jij bent gedreven om altijd het beste resultaat te behalen.

NIEUWSGIERIG

Jij bent geïnteresseerd naar de vraag achter de vraag.

VAARDIG IN ADVISEREN

Jij vereenvoudigt complexe vraagstukken in een handomdraai.

COMMUNICATIEF

Jij bent bereid om kennis en vaardigheden te delen met anderen.

Samen een succesvolle match maken

BEN JIJ DE IDEALE KANDIDAAT?

Vul het formulier in en ontdek wat Matchconcept voor jou kan betekenen! We kijken ernaar uit om jou te leren kennen en samen een succesvolle match te maken! Ben je op zoek naar kandidaten voor jouw organisatie, bekijk hier de mogelijkheden.